Het MENU van Puur1720


Maandelijks stelt onze chef Michael Wolf een afwisselend puur menu met het gebruik van ongecompliceerde ingrediënten samen. Onderstaand menu wordt geserveerd van 3 tot 7 gangen. Ook in vegetarische variant beschikbaar. Naast ons menu van de chef hanteren wij ook een
à la carte menu.

PUUR 1720 van de chef


Voorgerecht

Vitello ”Puur 1720”

Truffelcrème / kastanje parelcouscous / gefrituurde rucola / parmezaanchips

Of

Trilogie van gegrilde gamba

Ceviche van de Argentijnse rode garnaal /
Carpaccio van gemarineerde maatjes / meloen / kreeften mayonaise

Tussengerecht


16h Sous vide varkenswang

Selderijpuree / gekarameliseerde kastanjes / sherryjus

Tussengerecht


Gegrilde vanille octopus

Sephia tagliarini / passepierre / witte portwijn reduktie

Soep


Hokkaido pompoensoep

Sinaasappel / zoete aardappel / Serrano ham

Hoofdgerecht

Hert uit de Eifel “Puur 1720 “ zuurvlees style

Appel-rode kool / aardappelknoedels / bruine boter / cranberry’s

Of

Witte heilbot

Gekarameliseerde hokkaido-pompoen / rozemarijnaardappel / pak choi / Tasmanische peperboter reduktie

Dessert

Tarte au Tatin

Tonkabonen parfait / dwergsinaasappels / appel-calvadosgel

Of

Diverse kaas lekkernijen

Vijgenmosterd / druiven / huisgebakken brood

Prijzen

Menu 3-gangen* € 45,-

Voor, Hoofd, Nagerecht

Menu 4-gangen* € 55,-

Voor, Soep, Hoofd, Nagerecht

Menu 5-gangen* € 65,-

Voor, Tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht

Menu 6-gangen € 75,-

Voor, Tussen, Soep, Hoofd, Kaas, Nagerecht

Menu 7-gangen € 85,-

Voor, Tussen, Tussen, Soep, Hoofd, Kaas, Nagerecht

* Kaas in plaats van nagerecht, supplement € 5,-

Wijnarrangement 3-gangen € 19,- | Wijnarrangement 4-gangen € 29,- | Wijnarrangement 5-gangen € 39,- | Wijnarrangement 6-gangen € 49,- | Wijnarrangement 7-gangen € 59,-

Wij bieden ook een geheel vegatarisch menu aan.

Heeft u vragen of wensen neem gerust contact met ons op.

MENU à la carte


Voorgerechten

Vitello “Puur 1720”

Truffelcrème / kastanje parelcouscous / gefrituurde rucola / parmezaanchips

18,-

Carpaccio van Irish beef

Mosterdcrème / rucola / pijnboompitten / parmezaan

16,-

Trilogie van gegrilde gamba

Ceviche van de Argentijnse rode garnaal /
Carpaccio van gemarineerde maatjes / meloen / kreeften mayonaise

19,-

Gegrilde vanille octopus

Sephia tagliarini / passepierre / witte portwijn reduktie

19,-

Soep

Pastinaak-selderijsoep

Vijgenmosterd / gekarameliseerde geitenkaas

9,-

Hoofdgerechten

Hert uit de Eifel “Puur 1720 “ zuurvlees style

Appel-rode kool / aardappelknoedels / bruine boter / cranberry’s                                                   

35,-

Kalfsteak

Selderijpuree / paddenstoelen / sherryjus

32,-

Witte heilbot

Gekarameliseerde hokkaido-pompoen / rozemarijnaardappel / pak choi /
Tasmanische peperboter reduktie

28,-

Roodbaars

Zoete aardappel / wokgroente / witte portwijn reduktie

26,-

Nagerechten

Tarte au Tatin

Tonkabonen parfait / dwergsinaasappels / appel-calvadosgel

9,-

Sorbet variatie

Spekkoek / gekarameliseerde bessen / mangopuree

9,-

Diverse kaas lekkernijen

Vijgenmosterd / druiven / huisgebakken brood

19,-

nl_NL