Het MENU van Puur1720


Maandelijks stelt onze chef Michael Wolf een afwisselend puur menu met het gebruik van ongecompliceerde ingrediënten samen. Onderstaand menu wordt geserveerd van 4 tot 6 gangen. Ook in vegetarische variant beschikbaar. Naast ons menu van de chef hanteren wij ook een
à la carte menu.

PUUR 1720 van de chef


Voorgerecht

Tartaar van blanc bleu Belge

Foie gras / beluga linzen / shiso cresse / witte koffiecrème

Of

Geroosterde Sint Jacobsschelp carpaccio

Langoustine / yuzu tabouleh / gerookte paprikaconfituur / zeekraal / red purpel

Tussengerecht


Limburgs kloosterzwijn ontmoet Umbrië

Ricotta ravioli / truffel uit Umbrië / truffelschuim

Tussengerecht


Snoekbaars

Chili abrikoos / cantharellen / waterkers / mango vinaigrette

Soep


Cantharellen uit de kan

Pastinaak / kervel / burataschuim

Hoofdgerecht

Barbarie eendenborst

Pak choi / zwarte knoflook / selderij stamppot / pruimen-barolojus

Of

Zeewolf

Veltliner risotto / groene asperges / morielje / beurre porto blanc

Dessert

Huwelijk van limoen, maracuja en espresso

Taartje / parfait / crunch

Kaas

Diverse kaaslekkernijen

Vijgenmosterd / druiven / gekarameliseerde noten

Prijzen

Menu 4-gangen € 60,-

Voor, Soep, Hoofd, Nagerecht

Menu 5-gangen € 72,50

Voor, Tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht

Menu 6-gangen € 85,-

Voor, 2x tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht

* Kaas in plaats van nagerecht, supplement € 5,-

* Kaas als extra gang € 15,-

Wijnarrangement 4-gangen € 29,-

Wijnarrangement 5-gangen € 39,-

Wijnarrangement 6-gangen € 49,-

Wij bieden ook een geheel vegetarisch menu aan.

Heeft u vragen of wensen neem gerust contact met ons op.


Voorgerechten

Tartaar van blanc bleu Belge

Foie gras / beluga linzen / shiso cresse / witte koffiecrème

25,-

Limburgs kloosterzwijn ontmoet Umbrië

Ricotta ravioli / truffel uit Umbrië / truffelschuim

29,-

Geroosterde Sint Jacobsschelp carpaccio

Langoustine / yuzu tabouleh / gerookte paprikaconfituur / zeekraal / red purpel

25,-

Snoekbaars

Chili abrikoos / cantharellen / waterkers / mango vinaigrette

27,-

Soep

Cantharellen uit de kan

Pastinaak / kervel / burataschuim

10,-

Hoofdgerechten

Filet van blanc bleu Belge

Selderij stamppot / groene asperge / morielje / barolojus

42,-

Barbarie eendenbors

Pak choi / zwarte knoflook / selderij stamppot / pruimen-barolojus

36,-

Zeewolf

Veltliner risotto / groene asperges / morielje / beurre porto blanc

42,-

Rode mul en reuzengamba

Veltliner risotto / pak choi / zwarte knoflook / beurre porto blanc

39,-

Nagerechten

Huwelijk van limoen, maracuja en espresso

Taartje / parfait / crunch

10,

Variatie van Sorbets

Spekkoek / dwergsinaasappels

10,-

Diverse kaas lekkernijen

Vijgenmosterd / druiven / gekarameliseerde noten

19,-

nl_NL