Het MENU van Puur1720

Maandelijks stelt onze chef Michael Wolf een afwisselend puur menu met het gebruik van ongecompliceerde ingrediënten samen. Onderstaand menu wordt geserveerd van 4 tot 6 gangen. Ook in vegetarische variant beschikbaar. Naast ons menu van de chef hanteren wij ook een
à la carte menu.
PUUR 1720 van de chef
Voorgerecht
Tartaar van blanc bleu Belge
Foie gras / beluga linzen / shiso cresse / witte koffiecrème
Of
Geroosterde Sint Jacobsschelp carpaccio
Langoustine / yuzu tabouleh / gerookte paprikaconfituur / zeekraal / red purpel
Tussengerecht
Limburgs kloosterzwijn ontmoet Umbrië
Ricotta ravioli / truffel uit Umbrië / truffelschuim
Tussengerecht
Snoekbaars
Chili abrikoos / cantharellen / waterkers / mango vinaigrette
Soep
Cantharellen uit de kan
Pastinaak / kervel / burataschuim
Hoofdgerecht
Barbarie eendenborst
Pak choi / zwarte knoflook / selderij stamppot / pruimen-barolojus
Of
Zeewolf
Veltliner risotto / groene asperges / morielje / beurre porto blanc
Dessert
Huwelijk van limoen, maracuja en espresso
Taartje / parfait / crunch
Kaas
Diverse kaaslekkernijen
Vijgenmosterd / druiven / gekarameliseerde noten
Prijzen
Menu 4-gangen € 60,-
Voor, Soep, Hoofd, Nagerecht
Menu 5-gangen € 72,50
Voor, Tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht
Menu 6-gangen € 85,-
Voor, 2x tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht
* Kaas in plaats van nagerecht, supplement € 5,-
* Kaas als extra gang € 15,-
Wijnarrangement 4-gangen € 29,-
Wijnarrangement 5-gangen € 39,-
Wijnarrangement 6-gangen € 49,-
Wij bieden ook een geheel vegetarisch menu aan.
Heeft u vragen of wensen neem gerust contact met ons op.
MENU à la carte

Voorgerechten
Tartaar van blanc bleu Belge
Foie gras / beluga linzen / shiso cresse / witte koffiecrème
€ 25,-
Limburgs kloosterzwijn ontmoet Umbrië
Ricotta ravioli / truffel uit Umbrië / truffelschuim
€ 29,-
Geroosterde Sint Jacobsschelp carpaccio
Langoustine / yuzu tabouleh / gerookte paprikaconfituur / zeekraal / red purpel
€ 25,-
Snoekbaars
Chili abrikoos / cantharellen / waterkers / mango vinaigrette
€ 27,-

Soep
Cantharellen uit de kan
Pastinaak / kervel / burataschuim
€ 10,-

Hoofdgerechten
Filet van blanc bleu Belge
Selderij stamppot / groene asperge / morielje / barolojus
€ 42,-
Barbarie eendenbors
Pak choi / zwarte knoflook / selderij stamppot / pruimen-barolojus
€ 36,-
Zeewolf
Veltliner risotto / groene asperges / morielje / beurre porto blanc
€ 42,-
Rode mul en reuzengamba
Veltliner risotto / pak choi / zwarte knoflook / beurre porto blanc
€ 39,-

Nagerechten
Huwelijk van limoen, maracuja en espresso
Taartje / parfait / crunch
€ 10,–
Variatie van Sorbets
Spekkoek / dwergsinaasappels
€ 10,-
Diverse kaas lekkernijen
Vijgenmosterd / druiven / gekarameliseerde noten
€ 19,-