Het MENU van Puur1720


Maandelijks stelt onze chef Michael Wolf een afwisselend puur menu met het gebruik van ongecompliceerde ingrediënten samen. Onderstaand menu wordt geserveerd van 4 tot 6 gangen. Ook in vegetarische variant beschikbaar. Naast ons menu van de chef hanteren wij ook een
à la carte menu.

PUUR 1720 van de chef


Voorgerecht

Carpaccio van U.S. beef

Aspergesalade / Geitenkaas praline / rode bieten chutney / limoenmosterd

Of

Zwaardvis Sashimi geflambeerd

Campari-sinaasappel marinade / zeekraal / zalmkaviaar / asperge-gel

Tussengerecht


Picanha van Black Angus

Parelgerst / oesterzwam / portwijn jus

Tussengerecht


Gegrilde reuzengamba op sereh

Gekaramelliseerde roodlof / citroensalsa / pistache

Soep


Aspergecrème uit de kan

Truffelschuim / truffelgnocchi / rucola crunch

Hoofdgerecht

Lamsrack onder een daslookkorst

Saltimbocca van groene asperge / aardappelgratin / barolojus

Of

Geroosterde heilbot

Witte asperge / oventomaat / rozemarijn krieltjes / daslook beurre blanc

Dessert

Framboos ontmoet vanille en eau de vie

Vanille fritta / frambozen mousse / frambozen ijs / frambozen eau de vie-vanille essenz

Kaas

Diverse kaas lekkernijen

Vijgenmosterd / druiven / huisgebakken brood

Prijzen

Menu 4-gangen € 60,-

Voor, Soep, Hoofd, Nagerecht

Menu 5-gangen € 72,50

Voor, Tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht

Menu 6-gangen € 85,-

Voor, 2x tussen, Soep, Hoofd, Nagerecht

* Kaas in plaats van nagerecht, supplement € 5,-

* Kaas als extra gang € 15,-

Wijnarrangement 4-gangen € 29,-

Wijnarrangement 5-gangen € 39,-

Wijnarrangement 6-gangen € 49,-

Wij bieden ook een geheel vegetarisch menu aan.

Heeft u vragen of wensen neem gerust contact met ons op.


Voorgerechten

Carpaccio van U.S. Beef

Aspergesalade / Geitenkaas praline / rode bieten chutney / limoenmosterd

21,-

Picanha van Black Angus

Parelgerst / oesterzwam / portwijn jus

21,-

Zwaardvis Sashimi geflambeerd

Campari-sinaasappel marinade / zeekraal / zalmkaviaar / asperge-gel

23,-

Gegrilde reuzengamba op sereh

Gekaramelliseerd roodlof / citroensalsa / pistache

23,-

Soep

Aspergecrème uit de kan

Truffelschuim / truffelgnocchi / rucola crunch

10,-

Hoofdgerechten

Lamsrack onder een daslookkorst

Saltimbocca van groene asperge /aardappelgratin / barolojus                          

37,-

Gegrilde runderfilet

Witte asperges / oventomaat / rozemarijn krieltjes / barolojus

37,-

Geroosterde heilbot

Witte asperges / oventomaat /rozemarijn krieltjes / daslook beurre blanc

37,-

Gegrilde loup de mer

Saltimbocca van groene asperges/ oesterzwam / rozemarijn krieltjes

35,-

Nagerechten

Framboos ontmoet vanille en eau de vie

Vanille fritta / frambozen mousse / frambozen ijs / frambozen eau de vie –
vanille essenz

10,

Sorbet variatie

Spekkoek / bessen / mango gel

10,-

Diverse kaas lekkernijen

Vijgenmosterd / druiven / huisgebakken brood

19,-

nl_NL